Bedrijfsworkshops

 

De workshops door It’s Your Cake zijn zeer geschikt om medewerkers en collega’s origneel en creatief te verrassen. Voor een grote groep maken wij graag een workshop op maat. De workshops worden gegeven op een door jou gekozen locatie.

 

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zich creatief kunnen ontplooien en heeft men elkaar ook in een gezellige, andere setting mee kunnen maken. 

 

Wens je teambuilding te organiseren dan kan de workshop hierop worden afgestemd. Samen bespreken we hoe de gewenste doelen door middel van de workshop kunnen worden bereikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verschillende teams die ieder verantwoordelijk zijn voor het maken van een laag van een stapeltaart. Alleen door goede samenwerking en overleg zal er een succesvol resultaat en een mooie creatie ontstaan. 

 

De zakelijke workshops zijn maatwerk. De prijzen zijn hierdoor niet standaard vast te stellen. Heb je interesse in de workshop en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan bespreken we graag samen de wensen. Zo komen we tot een passende workshop. 

 

Voor meer informatie kunnen jullie gebruik maken van het contactformulier, mailen of ons even bellen.