Bruidstaarten

 

 

 

 

Het leukste vinden we toch wel het maken van bruidstaarten. Om er samen voor te

zorgen dat jullie achteraf zeggen: “ja, dit was echt helemaal onze taart”. Dat vinden we een uitdaging waar we graag voor gaan!

 

Tijdens een, geheel vrijblijvend, gesprek, vaak gecombineerd met een proeverij, bespreken we alle mogelijkheden om jullie wensen naar een uiteindelijke droomtaart  te verwezenlijken.  Of deze nu modern, strak, sober, simpel, vol bling, vintage, romantisch of klassiek moet worden…. Binnen elke stijl ontwerpen we samen jullie eigen unieke taart.

 

Willen jullie iets anders dan een bruidstaart, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zoals cupcakes, mini-cupcakes, push-cakes, petit fours, één-persoons taartjes of een geheel in stijl aangeklede “Sweet Table” vol met allerlei, heerlijke zoete verassingen. Natuurlijk is een combinatie mogelijk. Ook dit verzorgen wij graag voor jullie!

 

Dat jullie taart er geweldig uit moet komen te zien spreekt voor zich. Het moet natuurlijk ook een hele lekkere taart worden. We werken daarom uitsluitend met de beste ingrediënten en bieden keuze uit heel veel verschillende smaken en vullingen. Wanneer jullie het lastig vinden om hieruit een keuze te maken of gewoon lekker willen voorproeven, dan zijn jullie van harte welkom voor een proeverij!

Het bezorgen van de bruidstaart doen we graag zelf. Jullie houden van elkaar en wij van jullie bruidstaart, we willen er dan ook voor zorgen dat de taart vakkundig op de locatie wordt geplaatst.  Soms is het zo, vooral bij grotere taarten, dat we de taart op locatie opbouwen en eventueel de laatste decoratie aanbrengen. Dit om beschadiging tijdens het vervoeren te voorkomen. 

 

Tijdig een afspraak maken is zeker aan te raden, minimaal drie maanden van tevoren en zo mogelijk nog eerder. Later proberen mag natuurlijk altijd.

 

Voor meer informatie kunnen jullie gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen.